Produži članstvo

Klub navijača Hajduka Torcida Split i ove je godine organizirao akciju obnove svog članstva. Početkom tekuće godine poslali smo svim članovima na kućnu adresu Božićnu čestitku kluba te personaliziranu uplatnicu za jednostavnije obnavljanje članstva.

U slučaju da niste primili Božićnu čestitku i personaliziranu uplatnicu molimo Vas da nam javite na e-mail adresu: clanovi@torcida.hr.

Ukoliko želite obnoviti članarinu preko interneta

Uplatite na IBAN račun HR9824070001100586867 KN Torcida članarinu u iznosu 15€ (7€ ako ste mlađi od 14 godina). U poziv za plaćanje trebate staviti: 1950 – (Vaš broj članske iskaznice), a u opis plaćanja: 1950 – (Vaš broj članske iskaznice) članarina za 2023. godinu.
Također, od ove godine produžiti članstvo je moguće napraviti skeniranjem jedinstvenoga barkoda koji smo napravili. Radi se o dva različita barkoda, jedan je za članove starije od 14 godina dok je drugi za naše mlađe članove. Prilikom skeniranja barkoda potrebno je u opis plaćanja navesti broj članske iskaznice osobe koja produžuje članstvo.

 

Ukoliko niste sigurni koji je Vaš broj članske iskaznice, slobodno nam se javite na mail: clanovi@torcida.hr.
Pošaljite nam mailom potvrdu (skeniranu ili slikanu digitalnim fotoaparatom) o uplati na e-mail adresu clanovi@torcida.hr. Iskaznica će Vam biti dostavljena najkasnije mjesec dana od dana kad uplatite novac za članarinu.

Članovi koji žive izvan Hrvatske

Obnovu članarine u iznosu od 15 eura (7 eura za mlađe od 14 godina) mogu platiti preko PayPal računa: paypal@torcida.hr ili uplatom na devizni račun KN TORCIDA:
SWIFT: SOGEHR22
RACUN: 20006641002 EUR
IBAN: HR9824070001100586867
Pošaljite nam mailom potvrdu (skeniranu ili slikanu digitalnim fotoaparatom) o uplati ili proslijedite mail PayPal-a na e-mail adresu: clanovi@torcida.hr. Iskaznica će Vam biti dostavljena najkasnije mjesec dana od dana kad uplatite novac za članarinu.