Prošlo je dugih 10-ak godina Torcidine borbe protiv nepravde, korupcije i lopovluka kako u Hajduku tako i u hrvatskom nogometu. Bilo je to vrijeme u kojem smo se borili za jedan pošteniji i transparentniji način rada u našem klubu. Udruga Naš Hajduk osniva se 2011.godine kako bi okupila članove Hajduka i omogućila provođenje demokratskih izbora za nove članove NO-a, članove koji su do tada bili postavljani direktno od strane vladajućih politika u gradu.

Sama ideja nastanka udruge proizašla je iz tadašnjeg aktualnog vodstva Kluba navijača. Ono što uvijek naglašavamo, udruga „Naš Hajduk” ne upravlja klubom i nema utjecaj na poslovne odluke u klubu. Udruga nema informacije o radu Kluba, osim informacija koje su javno dostupne putem medija te putem godišnjih revizorskih izvještaja koji su također javno dostupni za sve. Biti članom Hajduka pitanje je stava i opredjeljenja!

Posjedovanje Hajdukove članske iskaznice predstavlja čast, a ona je ujedno i sredstvo identifikacije svakog hajdukovca.

U listopadu 2016. godine na Pjaci je potpisan ugovor gdje su navijači postali vlasnici 25% vlasnici Kluba te samim time započinje projekt otkupa dionica. Prvi projekt zvao se „Ili jesmo ili nismo“ gdje su navijači odabirali 3. službeni dres Hajduka, a uplatama od 1911kn osigurali svoje mjesto na dresu.

Za sva vrimena! najvažnija je etapa projekta otkupa dionica, projekta kojim članovi betoniraju model demokratskih izbora za Nadzorni odbor. Taj je model spasio Klub od financijskih dubioza i omogućio mu novi, čisti početak. Nakon što smo uspješnim prvim projektom IJIN! otplatili jednu godišnju ratu u iznosu od 3,5 mil. kn, preostalo je otplatiti još 8 jednakih godišnjih rata. Kako bismo osigurali stabilan godišnji prihod, Za sva vrimena! se temelji na kontinuiranim donacijama koje se kumuliraju, odnosno zbrajaju.

Udruga će o svojim donatorima kontinuirano brinuti vrijednim zahvalnicama, a glavno veliko hvala je ime i prezime donatora u tematskom parku posvećenom svim donatorima. Park će se graditi u krugu stadiona Poljud, pa će tako tvoje ili ime tebi bliske osobe ostati uz voljeni Klub za sva vrimena!

Odlučili smo sugerirati 4 iznosa mjesečnih donacija:

a. 0,90 kn/dnevno, odnosno 27,00 kn/mjesečno

b. 1,65 kn/dnevno, odnosno 50,00 kn/mjesečno

c. 3,00 kn/dnevno, odnosno 91,00 kn/mjesečno

d. 5,00 kn/dnevno, odnosno 150,00 kn/mjesečno.

SVAKI PRIPADNIK TORCIDE DUŽAN JE SUDJELOVATI U AKCIJI OTKUPA DIONICA! Zar nije san svakoga navijača imati svoje ime zapisano u vječnosti?!

Učlaniti se i priključiti projektu „Za Sva Vrimena!“ možete na https://www.nashajduk.hr/