Krajem 2006. godine KN Torcida je pokrenuo akciju: „Vrijeme je darivanja – kupite Torcidi bubnjeve“. Akcija je završena uspjehom što se moglo vidjeti na derbi utakmici u Maksimiru početkom 2007. godine kada se na ogradi pojavilo 10 novih bubnjeva. Od tada smo napravili brdo koreografija, kupili više puta nove bubnjeve, nabavili dva puta razglas za Sjever, pokrenuli veliki broj humanitarnih akcija. Ukratko, u svakom segmentu grupe smo apsolutno napredovali, a akcija s početka teksta se može označiti kao prekretnica u tom smislu.

Danas, 10 godina poslije, pokrećemo novu akciju koja će nadamo se pokrenuti jednu novu razinu organizacije u samoj Torcidi. S obzirom da nam je grupa u posljednjih 10 godina eksponencijalno rasla, želimo samoj jezgri Torcide pružiti mjesto za upoznavanje, druženje i stvaranje prijateljstva koje će se kasnije osjetiti u samoj organizaciji. Odlučili smo pokrenuti „Boksački klub Torcida“ u kojem ćemo pružiti našim pripadnicima mjesto gdje ćemo se sportom pobrinuti da naša grupa i dalje raste te ostane kompaktna kakva je i danas. Smatramo da ćemo s ovom pričom pokrenuti i podružnice da naprave nešto slično te kasnije organizirati natjecanja među našim pripadnicima.

Projekt u koji mi kao KN Torcida ulazimo zahtjeva ogromna financijska sredstva i ovih dana pokrećemo jednu u nizu akcija prikupljanja tih sredstava. Na utakmici Europske Lige u četvrtak protiv rumunjskog Iasi-a na svim ulazima stadiona Poljud bit će postavljene kutije za donacije. Mlađi pripadnici Torcide (napomena: momci koji prikupljaju donacije ovlašteni su od strane KN Torcida Split i imat će istaknute akreditacije kao sredstvo prepoznavanja) će se nalaziti pored tih kutija kao garancija da novac ne ide u ničije džepove nego će se potrošiti isključivo na rad zidara kojim ćemo dobiti prve konture novih prostorija, a nakon čega ćemo moći nastaviti s opremanjem BK Torcida.

Svaki (ali baš svaki!) iznos je dobrodošao i unaprijed zahvaljujemo svima što svojim doprinosom ulažu u mladost i budućnost KN Torcida. Ovim putem se želimo zahvaliti tvrtki SOLIN GRAĐA koja nam je donirala veliku količinu materijala bez kojeg ovaj projekt nebi bilo moguće realizirati.