Dragi prijatelji,

Ovim putem želimo Vas obavijestiti da nakon mukotrpne 4 godine znoja i rada napokon otvaramo vrata našeg boksačkog kluba „Torcida Split“.

Prije svega još jednom zahvaljujemo od srca svima koji su dali svoj doprinos u izgradnji ove sportske dvorane, svim firmama, Torcidinim ekipama, a ponajviše Vama, dragi ljudi, koji ste nesebično donirali vaš novac kroz kutije na utakmicama Hajduka svaki puta kada bi to bilo potrebno. Neizmjerno Vam hvala!

Naša dvorana nalazi se ispod istočne tribine poljudske ljepotice, ulaz odma pokraj dječjeg ulaza U na stadionu (preko puta kada prođete kroz volat gdje se nalaze grafiti Torcidinih velikana i zajedničkog grafita Torcide Split i Torcide Gornik). Dvorana se proteže na malo više od 500 metara kvadratnih uređena po principu najboljih svjetskih sportskih dvorana i obojana u naše crveno-bijelo-plave boje.

Za treninge oformljen je stručni tim vrhunskih boksačkih trenera koji će vas voditi.

Od sutra, 15.10.2019.godine, službeno počinju treninzi u našoj dvorani te vas pozivamo da dođete pogledati što smo svi skupa zajedničkim snagama napravili te se upisati u BK ukoliko vam se svidi.

Treninzi će se odvijati u tri (3) termina dnevo, ujutro u 10:00h te poslijepodne u 18:00h i 20:00h.
Prvih tjedan dana probnih treninga je besplatan te ukoliko se odlučite upisati, članarina iznosi 200,00kn mjesečno. Naši članovi Kluba navijača Torcida Split imati će pravo na popust te će njihova članarina iznostit 150,00kn mjesečno. Ukoliko ste već član Kluba navijača, prilikom upisivanja u Boksački klub biti će potrebno pokazati člansku iskaznicu.

Vrijeme je za stvaranje novih hrvatskih i svjetskih prvaka u boksu.

Za Hrvatsku i za Hajduk bila vojska tu je!!!